Slider

Ay Bereketli Boğa Burcunda!

0


Ay bereketli Boğa burcunda! 
Ve Kıranı Sadeyn (iki uğurluların kavuşumu) devam ediyor! 
Aşk,ilişkiler,harekete geçmek,güzel başlangıçlar yapmak,hayatımızda neleri değiştireceğimize dair karar vermek için harika bir gün. Bugün kendinize bir mor cüzdan alın zaten varsa daha çok bereketle dolması için niyet edin. Bugün kuşları sokak hayvanlarını besleyin mutlaka sadaka verin! Ne güzel günler teşekkür ederim Allah’ım. 
Bugünün niyeti;
“Bu yeniay benim için hayatımda tertemiz ve yeni bir sayfanın açılmasına niyet ediyorum. Kendi kendime yaptığım haksızlıklar,bedenime yaptığım eziyet,başka birinin bana haksızlık yapıp beni üzmesine izin verdiğim tüm anlar için kendimden özür diliyorum. Hayatımda Ay Boğa burcundayken ve Venüs Balık burcundayken doğmuşum gibi bolluk bereket dolu yeni sayfalar açılsın. Her insanın hakkı olan sevgiyi,bolluğu şimdi hemen talep ediyorum. Sevmek,sevilmek ve sevindirmek üzere bir hayat yaşamaya niyet ediyorum. Teşekkür ederim. Seni seviyorum. Senden özür diliyorum. Lütfen beni affet” Amin!

Gitti güzel Ramazan geldi güzel Şevval ! Bu 6 gün çok uğurlu! Hıdır (Yeşil) Hızır A.S. enerjisi devrede hem de Şevval’in ilk altı günü! Dua ve dilekler çok makbul! Sakın ola ki umutsuzluk kavramına yer vermeyin hayatınızda! Ben size kötüyü kötü iyiyi iyi dedim! Hatırlayın bazen felaket tellalı diyen oldu! Ben gerçeğim ve gerçekleri söylerim! Şimdi de şunu söylüyorum evet hersey kötü görünüyor ama sen eğer özel biriysen ve inanıyorsan bu kaostan mükemmel biri olarak çıkabilirsin! Bunu sana söyleyen ben korkunç bir hayatın içinden felç yatağından ölüm döşeğinden uyanan Mine! Öyle inan ki olmazlar olsun! Kimseyi suçlama kendi önünden çekil ve aç yolunu tek engel zihnin ve kafanı bulandırıyor olman!
Ya Muğni
Ya Ganiy
Ya Fettah
Ya Rezzak tüm hafta bolca zikredin sessiz yalnız en az yarım saat konsantre olarak! 
Musmutlu günler!

0

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

BBBBBB

NEW,
© her hakkı saklıdır
designer WTGul
...
Nasıl yardımcı olabiliriz?