Slider

ASTROLOJİ NEDİR ?

0

 






Astroloji tamamen ilahi olan ile ilgili hermenik ilimdir.Astroloji insanlık tarihi kadar eskidir.Tarihçilerin araştırmalarına göre farklı uygarlıklar birbirleirnden bağımsız olarak astroloji ileilgilenmişlerdir.
Aşağı yukarı bütün büyük uygarlıklar astroloji ile ilgilendiklerini açıklayan kanıtlar bırakmışlardır.
Babil, Mısır, Çin, Maya, Yunan, Roma ve Arap uygarlıkları bunlar arasındadır.

Astrolojinin en önemli noktası, hayatımızı yönlendirmemizi ve düzenlememizin olasılığını üst bilinç seviyesine taşır.Astroloji akıllıca kullanıldığın da, kendini anlamaya ve seçimler yapmaya ve hayat üzerine bir kılavuz olacak yön bilgileri  sağlar.


Astroloji ayrıca bireyin hayatındaki “olaylı” periyotları bulmanızı sağlayarak bir zaman haritası oluşturmak için de kullanılabilir. 


Astrolojik bilgiden edinilen yön bilgisi ,ile gündelik hayatlarımız için daha bilgili kararlar verebiliriz. Astrolojik bilgilere ulaşmak , çok derin bir bilgi ve deneyim gerektirmektedir.


Astroloji, doğru bir şekilde öğrenildiğinde potansiyellerimizden en iyi şekilde nasıl faydalanacağımız , hayatımız ile ilgili düzenlemeleri nasıl ve ne kadar yapabileceğimizi görmemizi sağlar.


Kişisel olgunluğa ulaşabilmek içinde astrolojik değerlerimiz ile bize yol gösterecek ve hangi yolları takip etmeliyiz anlamamızı sağlar. 
Tabikii sadece kişisel açıdan değil hayatımızdaki diğer tüm çevresel faktörler ve bizim dışımızda gelişen olaylar açısıdan da bilgi verecektir.





0

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

BBBBBB

NEW,
© her hakkı saklıdır
designer WTGul
...
Nasıl yardımcı olabiliriz?